FC KTP Kotka ry

Kuuman ottelun päätteeksi pisteet jäävät Poriin

Porista tuliaisina 0 pistettä. KTP kohtasi lauantaina helteisessä kelissä Musan Salaman Porissa. MuSa on ollut tämän kauden yllättäjä Ykkösessä ja pirteää peliä pelanneet porilaiset sijoittuvat myös sarjataulukossa KTP:n edelle neljän pisteen päähän. Edellinen kohtaaminen kesäkuun alussa päättyi KTP:n 3-1 voittoon. Tällä kertaa porilaiset vievät pisteet 2-1 kotivoitolla. Ensimmäinen jakso kului KTP:n hallinnassa. Ajassa 8’ Kalle Multanen pääsi vetämään irtopallon vapaapotkutilanteen jälkimainingeista ja siirti kotkalaiset 0-1 johtoon. Kallelle kyseessä on jo kauden yhdeksäs maali. Tauolle siirryttiin kotkalaisten 0-1 johdossa. Tauolta tullessa roolit vaihtuvat. Ajassa 55’ MuSa tasoittaa pelin 1-1, kun KTP:n puolustus sekoilee. Maalintekijänä jo edellisestä KTP - MuSa kohtaamisesta MuSa:n maalista vastannut Kagayama. Muutamaa minuuttia myöhemmin MuSa maalaa heti perään uudestaan, kun Yokochi siirtää kotijoukkueen 2-1 johtoon. KTP:n peli levähti toisella jaksolla hämmentävästi. Pisteet olisi olleet täysin otettavissa, mutta MuSa sai oman pelin kulkemaan ja se joka tekee enemmän maaleja voittaa. KTP:n pelit jatkuvat ensi viikon perjantaina, kun matkataan TPS:n vieraaksi Turkuun. Turkulaiset ovat tällä hetkellä sarjassa toisina, joten kovaa peliä luvassa. KTP: Koski, Voutilainen, Pahkasalo (63’ Schwalenstöcker), Ollila, Multanen, Eerola, Mäkijärvi, Lindfors (46’ Kolsi K., 61’ Manel), Paavola, Liikonen, Laitinen