Otteluraportti: AC Kajaani - KTP

Lauantaina 25.5. sateisessa Kajaanin liikuntapuistossa iskivät yhteen jo kauden 2017 nousukarsinnoista toisilleen tutut AC Kajaani ja KTP. Ottelu sai vauhdikkaan alun, kun jo parissa minuutissa kumpikin joukkue oli päässyt yrittämään maalintekoa. Kajaanin yrityksen tielle alakulmaan venyi Jiri Koski ja puolestaan Kasperi Liikosen pusku suuntautui hieman liian ajoissa kentän pintaan ja Jonathan Jäntti sai napattua pallon hyppysiinsä. Vartin kohdalla maalitili saatiin avattua, kun Tuukka Kurki kaadettiin boksissa ja pallo vietiin pilkulle. Pallon taakse asteli Kalle Multanen, joka pommitti pelivälineen takuuvarmasti alakulmaan, vaikka Jäntti aavistikin oikein. Kotijoukkue tuli tasoihin 39. peliminuutilla, kun Oskari Rounaja nousi puolen kentän matkan oikeaa laitaa pitkin, toimitti pallon maalin edustalle ja Anton Eerola liukui sen epäonnisesti omaan maalin. Taukotilanteeksi kirjattiin siis 1-1. Ottelun voittomaali syntyi 66. minuutilla, kun kaksikko Kurki-Multanen oli jälleen asialla. Aleksi Pahkasalo toimitti pallon boksiin Multaselle, joka harhautteli kolmen puolustajan ja maalivahti Jäntin keskellä, siirsi vierelle avopaikkaan nousseelle Kurjelle, joka pääsi ampumaan loppulukemiksi 1-2. KTP:n kokoonpano: Koski, Ollila, Dolivo, Voutilainen, Paavola, Kurki (80’ Schwalenstöcker), Kottoy (58’ Lindfors), Eerola, Liikonen (46’ Mäkijärvi), Pahkasalo, Multanen. Seuraava ottelu pelataan jo keskiviikkona 29.5. kun odotettua Kymenlaakson derbyä isännöi MyPa.