Otteluraportti: KTP – Jaro

KTP sai maanantai-iltana vastaansa kauden hyvin aloittaneen FF Jaron Pietarsaaresta. KTP aloitti pelin hyvällä tempolla, ja hieman huolellisemmalla syöttötyöskentelyllä olisi maalipaikoille päästy jo ensi minuuttien aikana. Nopeasti myös Jaro pääsi otteluun mukaan, ja peli aaltoili tasaisesti päästä päähän. Vierailijoiden paras maalipaikka syntyi vasemman laidan murtautumisesta, mutta Jirin Kosken hyvä vastaantulo ja jalkatorjunta pitivät lukemat vielä maalittomina. Rehellisyyden nimissä on todettava että Jaro ehkä hienokseltaan hallitsi kenttätapahtumia ensimmäisellä puoliajalla. Ainoasta tilastomerkinnästä vastasi kuitenkin KTP, kun Aleksi Pahkasalo pääsi puskemaan Antti Mäkijärven hienon kierteisen keskityksen Jaro-maaliin. Tauolle mentiin siis KTP:n 1-0 johdossa. KTP on tuplata johtonsa heti toisen puoliajan alkajaisiksi, mutta Kalle Multasen oikean jalan volley viuhui valitettavasti niukasti ohi pietarsaarelaismaalin. Myös Jaro sai paikkansa tasoitukseen, mutta KTP-puolustuksella oli riittävästi sekä taitoa että tuuria tilanteiden selvittämiseen. Jaro yritti herättää itseään tuplavaihdolla tunnin kohdalla, kun Axel Vidjeskog ja Pavle Milosavljevic tekivät tilaa Walter Moorelle ja Anthony Olusanyalle. Jaro saikin aikaan hyvän painostusjakson ja siitä palkinnoksi tasoitusmaalin. Maali syntyi kulmapotkusta ja maalin tekijänä kunnostautui Johan Brunell. Myös KTP sai lisää virtaa vaihtopenkiltä. Ralph Kottoy teki tilaa Matias Lindforsille, ja Lindfors kiitti saamastaan vastuusta viemällä KTP:n uudelleen johtoon. 2-1 johtomaali voitaneen laittaa Jaro-vahti Emil Öhbergin piikkiin, jonka längistä pallo livahti luvattoman helposti. Jaro tuli kuitenkin vielä kerran tasoihin, kun Luis Robles pääsi viimeistelemään hyvästä keskityksestä lähietäisyydeltä parhaasta mahdollisesta maalintekosektorista. Yliajalle saatiin vielä draamaa kun Jaron Johan Brunell otti suoran punaisen kortin. KTP:n viimeiset keskitykset Jaro-maalille eivät kuitenkaan löytäneet omia, ja pisteet tasattiin maalein 2-2. Ottelun jo tauottua Soittoruokala Karoliinan tentissä istuivat pettyneet Kalle Multanen ja Anton Eerola -Tottakai meidän olisi pitänyt voittaa ottelu johdettuamme sitä kahdesti. Itselleni oli kuitenkin hyvä saada kauden ensimmäinen 90-minuuttinen, sanoi Eerola KTP: Koski, Manel, Dolivo, Kottoy (71’ Lindfors), Pahkasalo, Ollila, Multanen (80’ Kurki), Eerola, Mäkijärvi (90’ Paavola), Liikonen, Laitinen