KTP murskasi PEPO:n viimeisessä cupin lohkovaiheen pelissä

KTP voitti tyylikkäällä esityksellä PEPO:n Lappeenrannasta 6 - 1 (2 -1) viimeisessä Suomen CUP:n lohkovaiheen pelissä. Pienessä pakkassäässä pelattua ottelua oli saapunut Arto Tolsa Areenalle seuraamaan 185 katsojaa. Peli alkoi KTP:n hallinnalla ja jo ensimmäisillä minuuteilla KTP:llä oli maalipaikkoja siirtyä johtoon. Ensimmäisestä maalista vastasi kuitenkin 7. minuutilla PEPO, kun KTP:n maalivahti Jiri Kosken syötön katkaisi PEPO:n hyökkääjä Akeg Deng, josta pallo kimposi maaliin. KTP:n sai maalin jälkeen nopeasti pelin takaisin haltuun ja jo 12. minuutilla Manel tarjoili vasemman laidan kuljetuksen päätteeksi loistavan syötön Silvalle, jolla oli helppo työ tasoittaa peli viitosen rajalta. Seuraavasta maalista vastasi uudelleen Silva, joka 27. minuutilla puski  Pahkasalon keskityksestä pallon jo toisen kerran PEPO:n maaliin. Ensimmäinen puoliaika oli muutenkin KTP:n hallintaa ja mm. Tarvosella oli parikin hyvää paikkaa lisätä KTP:n johtoa. Tauolle poistuttiin KTP:n 2 - 1 johdossa. Toinen puoliaika jatkui siitä mihin ensimmäisellä jäätiin. 50. minuutilla Tarvonen pääsi laidasta läpi, syötti takaviistoon KTP:n uudelle vahvistukselle Chris Jamesille, joka laukoi pallon 16 metristä tarkasti vasempaan laitaan ohi PEPO:n maalivahdin. Seuraavaksi oli  KTP:n toisen uuden vahvistuksen vuoro tehdä maali. Jean-Christophe Coubronne laukoi Matias Lindforsin syötöstä tyylikkäästi 18 metristä KTP:n 4-1 johtoon 58. minuutilla. PEPO:n mahdollisuudet takaa-ajoon lopahtivat lopullisesti 61. minuutilla, kun PEPO:n Deng huitaisi kyynärpäällä Manelia kasvoihin, josta tuomari antoi hyökkääjälle ansaitusti suoran punaisen kortin. KTP:n seuraava maali syntyi 78. minuutilla, kun Tarvonen harhautti pari PEPO:n pelaajaa ja syötti sen jälkeen kovan maanuoliaisen rangaistusalueelle unohtuneelle Pahkasalolle, joka pääsi sijoittamaan PEPO:n maalivahdin ohi 5 - 1 maalin. Tarvosen näytöstä oli myös seuraava maali 88. minuutilla: komea nousu vasemmalta laidalta ja muutaman pelaajan ja maalivahdin harhautuksen jälkeen Tarvonen pääsi viimeistelemään loppulukemat 6 - 1 tyhjään maaliin. Kokonaisuutena KTP pelasi vahvan ottelun ja valmentaja Jari-Pekka Gummerus oli syystäkin tyytyväinen KTP:n peli-ilmeeseen. Joukkue pysyi hyvin etukäteen mietityssä pelisuunnitelmassa ja onnistumisia tuli laajalla rintamalla. Myös uudet sopimuspelaajat Coubronne, Mello sekä James osoittivat olevansa taidokkaita pelimiehiä. PEPO ottelun voitosta huolimatta KTP:n taival Suomen CUP:ssa päättyi lohkovaiheeseen ja kovan D-lohkon neljänteen tilaan. CUP:n lohkovaiheen tulokset alla pelikuvien jälkeen. KTP-PEPO 6-1 (2-1) Maalit: 7. Akeg Deng 0-1, 12. Silva 1-1, 27. Silva 2-1, 51. Chris James 3-1, 58. Jean-Christope Coubronne 4-1, 79. Aleksi Pahkasalo 5-1, 88. Aleksi Tarvonen 6-1 Mikon pelikuvat ottelusta Suomen CUP lohkovaiheen tulokset