KTP haluaa kehittää viestintäänsä

Alkanut vuosi pitää sisällään monenlaisia uudistuksia ja kehityskohteita. Yksi niistä on viestintä, johon KTP haluaa panostaa entistäkin monipuolisemmalla sisällöllä. 

Kuluvan vuoden aikana KTP seurana täyttää kunnioitettavat 95 vuotta ja se näkyy myös viestinnässä. Nettisivuilla käynnistyy tällä viikolla juttusarja nimeltä Sen miä muistan, jossa käydään läpi seuran tapahtumia ihmisten muistojen kautta. Haastateltavat ovat takavuosien pelaajia, valmentajia, kannattajia ja yhteistyökumppaneita.

Kuluvana vuonna tuomme esille niin miesten kuin naisten edustusjoukkuetta. Naiset pelaavat valtakunnan sarjoihin lukeutuvassa Kakkosessa ja miehet pyrkivät uuden valmennuksen johdolla sarjanousuun Ykkösestä Veikkausliigaan. Joukkueisiin liittyviä uutisia sekä otteluennakoita ja -raportteja päivitetään tuttuun tapaan.

Yksi kuluvan kauden viestinnällisistä teemoista on vihreävalkoinen perhe, johon kuuluvat kaikki KTP:stä kiinnostuneet. Olemme laaja seurayhteisö ja näinä haasteellisina aikoina yhteisöllisyyden merkitystä ei voi liiaksi korostaa. Me haluamme tehdä asioita yhdessä yhteisen hyvän eteen.

Tiesithän, että löydät meidät Facebookin lisäksi myös Instagramista, Twitteristä ja myös TikTokista? Otathan kanavat seurantaan ja vinkkaa niistä muille. Tehdään vuodesta 2022 meidän yhteinen juttu!

Viestintä on tekijätiimille intohimo ja haluamme välittää tietoa ja tunnetta eteenpäin. Haluamme myös kuulla palautetta tekemästämme työstä ja sitä voi lähettää sähköpostitse osoitteeseen jenna.halmetoja(a)fcktp.fi. Jokainen palaute luetaan läpi ja otetaan niistä vinkkejä.