FC KTP Kotka ry

KTP solmi lisää jatkosopimuksia

KTP:n naisjoukkueen ensi vuoden runko alkaa hahmottua. Seura solmi jatkosopimukset Bettina Ahon, Pinja Turkian ja Cecilia Jäntin kanssa.

FC KTP käyttää FC Peltirummun kasvattien Bettina Ahon (-06), Pinja Turkian (-06) ja Cecilia Jäntin (-07) optiot kaudesta 2025.

Edellä mainitut pelaajat ovat olleet isossa roolissa menneellä kaudella KTP:n naisjoukkueessa. Tulevalta kaudelta valmennus odottaa vieläkin isompaa panosta ja sitä, että pelaajat ottavat johtavan roolin joukkueessa. Aho ja Turkia pelaavat puolustuslinjassa ja Jäntti taituroi keskikentällä.

Kaikilla näillä nuorilla pelaajilla on hyvä tulevaisuus edessään jalkapalloilijoina. Seurassa ollaan iloisia nyt julkaistuista jatkosopimuksista. Se kertoo, että asioita on tehty oikein ja pelaajien on hyvä olla KTP:ssä. Seura haluaa panostaa myös nuoriin kehittyviin pelaajiin ja luoda heille hyvän ja turvallisen ympäristön harjoitella ja pelata. Silloin siinä myös piilee riski kehittyä.

Seura pyrkii kokoamaan tulevan kauden joukkueen mahdollisimman ajoissa valmiiksi, jotta harjoittelu ja valmistautuminen uuteen kauteen olisi sujuvaa. Lisää sopimuksia on tulossa, joten olkaa kuulolla.

Cecilia Jäntti Bettina Aho Pinja Turkia



Seuralla on sopimukset kaudelle 2025 seuraavien pelaajien kanssa:

Oona Kelkka 2025

Enni Vainikainen 2026

Roosa Päivähonka 2025

Anni Eriksson 2025

Emma Tengén 2025

Bettina Aho 2025

Pinja Turkia 2025

Cecilia Jäntti 2025