FC KTP Kotka ry

Kovaa vauhtia kohti 2000:tta - osakeannilla vauhdikas alku

Kotkan Futis Oy käynnisti 2.9. ‘Miä, Myä, KTP’ -kampanjan, jolla on tarkoitus vahvistaa seuran pääomaa sekä laajentaa omistuspohjaa. Vihreävalkoisille kannattajilla on kampanjassa mahdollista merkitä 2000 osaketta, joka on 25% koko Kotkan Futis Oy:n osakekannasta.

- Kampanja on lähtenyt erittäin lupaavasti käyntiin. Olemme iloisia voidessamme kertoa, että puolessatoista viikossa on merkitty jo 555 osaketta 2000:sta tarjolla olevasta ja meillä on 280 uutta omistajaa! Tämä osoittaa, että kiinnostus seuraamme ja sen tulevaisuuteen on vahvaa, Kotkan Futis Oy:n hallituksen puheenjohta Jukka Mustonen kommentoi.

- Tämä on meille todella positiivinen signaali. Ihmiset uskovat KTP:n tulevaisuuteen ja haluavat olla mukana rakentamassa sitä. Jokainen merkitty osake on askel kohti vahvempaa ja elinvoimaisempaa seuraa, Mustonen lisää.

- Nyt on ainutlaatuinen tilaisuus päästä mukaan kotkalaisen jalkapalloilun ytimeen. Tämä ei ole vain sijoitus, vaan mahdollisuus olla osa jotain suurempaa - olla rakentamassa KTP:n tulevaisuutta. Lisäksi tämä on konkreettinen tapa tukea paikallista urheilua ja yhteisöä, Mustonen korostaa osakeannin ainutlaatuisuutta.

- Sanoisin, että nyt on aika toimia. Oli kyseessä sitten yksityishenkilö, yritys tai yhteisö, kaikki ovat tervetulleita mukaan, Mustonen kannustaa harkitsevia osallistumaan.

Tänään KTP - JäPS kotipelissä seura järjestää infotilaisuuden, jossa on mahdollista kysyä seuran hallitukselta kysymyksiä osakeantiin liittyen sekä merkitä ja maksaa osakkeita paikan päällä.

- Haluan kiittää kaikkia, jotka ovat jo osallistuneet osakeantiin, ja kannustaa muitakin harkitsemaan sitä. Teidän tukenne on korvaamatonta. Yhdessä voimme varmistaa, että KTP pysyy elinvoimaisena ja että voimme tulevaisuudessa pelata huippujalkapalloa Kotkassa toivottavasti Suomen korkeimmilla tasoilla. Kiitos, että olette mukana tässä tärkeässä vaiheessa seuramme historiaa!, Mustonen kiittää lopuksi.

LUE LISÄÄ JA OSALLISTU KAMPANJASIVULLA: ktp.fi