FC KTP Kotka ry

SJK Akatemia KTP:n tuoreen valmentajaduon avausvastustajaksi



20 pistettä (44-24) SJK Akatemiaa enemmän Ykkösliigassa sarjapisteitä 19:ssä ottelussa kerännyt KTP lähtee maanantaina pelattavaan kotiotteluunsa selkeänä suosikkina.

Joukkueet ovat kohdanneet tällä kaudella kahdesti, eikä paremmuudesta ole jäänyt epäselvyyttä, sillä Kotkassa raitapaidat olivat maalein 5-1 parempia ja Seinäjoella kotkalaiset voittivat 3-0.

"Saadaan kova vastus"

- Valmentajanvaihdoksen (Toni Lehtinen tuli vanhempainvapaalle jääneen Arttu Aromaan tilalle) jälkeen he ovat saaneet stabiiliuutta pelaamiseen ja pelaajistoon.

- Akatemia on saanut hyviä tuloksia ja esiintynyt paremmin kuin alkukaudesta. Saadaan kova vastus ihan varmasti, KTP:n päävalmentaja Jonas Nyholm yrittää toppuutella varman voiton odottajia.



"Harmi, että hän lähti"



KTP:ssäkin koettiin vaihdos valmennuksessa, kun Christian Sund lähti EIF:iin ja Mikko Viitsalo tuli tilalle.

- Sundin keissi tuli puun takaa. Itse sain kuulla siitä silloin PK-pelin jälkeen.

- Meillä oli hyvä yhteistyö "Chrisun" kanssa, ja harmi, että hän lähti, mutta toisaalta myös ymmärrän.

- Seura sai hänen siirrosta rahaa ja Chrisu pääsee ottamaan uuden askeleen. Se on hänelle hieno mahdollisuus, Nyholm toteaa.

- Toivottavasti, ja myös uskonkin vahvasti, että hän tekee hyvää työtä EIF:ssä ja saa pidettyä EIF:n liigassa, KTP-käskijä jatkaa.



"Viitsalo ensimmäisenä mielessä"



Nyholm on tyytyväinen tuoreeseen ja jo entuudestaan tuttuun apuriinsa.

- Isoin asia on se, että myös tilalle tulleeseen valmentajaan voin luottaa täysin.

- Viitsalo oli ensimmäisenä mielessä ja on tosi hienoa, että saatiin hänet tänne. Hän saapui Kotkaan heti seuraavana päivänä ja on sitoutunut ja omistautunut.



Laaksonen ei pelaa



Millainen treeniviikko KTP:llä on takana?

- Olen ollut tyytyväinen harjoitteluumme. Harjoituksissa on ollut havaittavissa hyviä tunnetiloja.

- Loukkaantumistilanteemme ei ole muuttunut viime pelin jälkeen eli Johannes (Laaksonen) ei ole käytettävissä, Nyholm toteaa.

Katso ottelu Ruudusta: