FC KTP Kotka ry

Meripäivät ovat taas täällä!

Huomenna keskiviikkona 24.7. käynnistyvät Kotkan Meripäivät vuosimallia 2024. Meripäivät ovat KTP:lle kauden tärkein ei urheilullinen tapahtuma ja seurayhteisö on monessa mukana aina legendaarisen Hailin pyörittämisestä meripäiväparaatiin. Seuran talouden kannalta onnistuneet Meripäivät luovat hyvän pohjan loppukaudelle, joten mikä olisikaan parempi tapa tukea seuraa, kun tulemalla sammuttamaan janosi viilentävien lehmusten varjossa Ravintola Hailissa!



"Kauden tärkein ei urheilullinen tapahtuma"

- Kyllä nämä Meripäivät ovat meille ehdottomasti kauden tärkein ei urheilullinen tapahtuma, seuran puheenjohtaja Jukka Mustonen kommentoi työhanskat kädessä.


- KTP on monessa mukana ja pienelle seuralle tämä on sekä taloudellisesti että yhteisöllisesti äärimmäisen tärkeä tapahtuma.
- Seura pyörittää yhdessä Kotkan Nuorkauppakamarin kanssa Hailia, torilla olemme Kaks7:n kanssa mukana Meripäivät Toriareenassa, KTP juniorit pyörittävät Meripäiväparkkia Satamakadulla, olemme mukana paraatissa ja kaiken lisäksi siivoamme Meripäiväaluetta yhdessä Kotkan kaupungin kanssa, Mustonen luettelee.
- Nyt kun ilma näyttää taas kerran suosivan Meripäiviä niin tänne vaan Hailiin istumaan ja moikkaamaan vanhoja tuttuja. Lehmusten varjossa on hyvä sammuttaa hellepäivänä jano ja tukea samalla seuraa, Mustonen päättää.

Ravintola Hailin Meripäivien ohjelma



Toriareena Meripäivät 2024 ohjelma