FC KTP Kotka ry

KTP tähyää Ykkösliigacupin välieräpaikkaa - "Toivon, että pelistämme huokuu intohimo"

Ykkösliigacupin B-lohkoa johtava KTP saa Arto Tolsa -areenalle vieraakseen ensi lauantaina 2.3. kello 14 alkavaan lohkon päätösotteluunsa helsinkiläisen PK-35:n.

Välieräpaikkaa hamuava KTP voitti edellisessä pelissään pari viikkoa sitten MP:n Mikkelissä 5-1 ja ehti sitä ennen jakaa pisteet 1-1-tuloksella sekä Järvenpään Palloseuran kotikentällä että joensuulaisen JIPPOn kanssa Kotkassa.

Viisi sarjapistettä kolmesta pelistään keränneen KTP:n vanavedessä tulevat JIPPO (4), MP (3), PK-35 (3) ja JäPS (1).

JIPPO, MP ja JäPS ovat pelanneet vasta kaksi ottelua.

Mitä KTP on parin viime viikon kuluessa tehnyt?

- MP-pelin jälkeen oli ihan hyvä harjoitusviikko. Sitten meillä oli ensimmäinen vapaa viikonloppu tänä vuonna koko joukkueella ja pojilla saunailta, jossa he pääsivät tutustumaan vähän paremmin toisiinsa ja ilmeisesti kaikki oli mennyt hyvin.

- Tämä harjoitusviikko on ollut vähän kovempi.

- Koko ajan äijät ovat valmiita painamaan enemmän ja enemmän hommia yhteisen tavoitteen eteen. Sitä kautta valmennus on kyllä hyvin tyytyväinen, miten töitä tehdään, KTP:n päävalmentaja Jonas Nyholm sanoo.


Mikä on joukkueen terveystilanne?

- Melkein erinomainen. Johannes Laaksonen, joka on ehkä huhtikuun lopussa käytettävissä, on tällä hetkellä ainoa loukkaantunut. Muut ovat kunnossa.

A-lohkon voiton on jo varmistanut FF Jaro, joka on voittanut kaikki pelinsä maalierolla 12-1.

Välieräpaikkaa havittelevat pietarsaarelaisten perässä kolme ottelua pelanneet SJK Akatemia (2) ja TPS (2) sekä kahden ottelun SalPa (1) ja KäPa (1).

Välierissä (runkopäivä 23.3.) kummankin lohkon voittajat saavat kotikentälleen toisen lohkon kakkoset.

Finaalin, joka pelataan 6. huhtikuuta, kotijoukkue arvotaan.

Ykkösliigacupin mestari saa tililleen 10 000 euroa ja hävinnytkin kolme tonnia.

- Kyllä Ykkösliigacup on meille hyvin tärkeä. Pääsemme pelaamaan kilpailullisia pelejä ja näemme pelaajia välillä ehkä hieman eri pelipaikoilla, missä on tottunut pelaamaan.

- Haluamme oppia voittamaan joukkueen kanssa mahdollisimman paljon. Koetamme voittaa jokaikisen ottelun, mihin osallistumme, KTP-käskijä juttelee.


Millä mietteillä raitapaidat lähtevät PK-otteluun?

- On erittäin hienoa taas päästä pelaamaan kotiyleisön eteen. Viimeksi pelattiin JIPPOa vastaan kotona ja tulos jäi hampaankoloon, vaikka se toisen puoliajan esitys oli kohtalaisen hyvä.

- Nyt halutaan pelata ehjempi 90-minuuttinen ja näyttää kotkalaiselle yleisölle, että meitä kannattaa tulla seuraamaan ja meidän peleissä viihtyy.

- Toivottavasti mahdollisimman moni ihminen tulee lauantaina katsomoon. Pyrimme sitten vastaamaan siihen huutoon antaen kaikkemme kentällä yrittäen voittaa jokainen yksittäinen tilanne.

- Toivon, että pelistämme huokuu sellainen intohimo, että me halutaan pelata Kotkalle ja kotkalaiselle yleisölle, ja sitä kautta myös yleisö pystyy samaistumaan meihin, Nyholm päättää.

TEKSTI: TIMO KOPAKKALA


KTP-PK-35. Ykkösliigacupin ottelu Arto Tolsa -areenalla lauantaina 2.3. kello 14. Tervetuloa!

Voit ostaa liput etukäteen peliin KTP:n verkkokaupasta. Ja jos et pääse paikan päälle Tolsalle katsomaan peliä niin pelin näkee myös kotisohvalta liittymällä Karpot-TV youtube kanavan jäseneksi hintaan 2,99€/kk osoitteessa: https://youtube.com/live/-Oinxuklh94?feature=share. Ongelmatilanteissa ota yhteyttä yksityisviestillä tai sähköpostilla: karpottv@gmail.com