FC KTP Kotka ry

KTP vahvistaa hyökkäystään

Viime kaudella Kansallista Liigaa Turun Palloseurassa (TPS) pelannut hyökkääjä Viivi Ollonqvist (2003) siirtyy Kotkaan. Viivi vietti Kotkassa KTP:n mukana viikon verran. Tämän ajan jakson aikana molemmat osapuolet vakuuttuivat toisistaan. Sopimus kattaa kauden 2024.

Viivi on pelannut urallaan neljä nuorten maaottelua, 20 Kansallisen Liigan peliä ja 16 naisten Ykkösen ottelua. Lisäksi hänellä on vyöllään B-tyttöjen SM-otteluita. Maaleja hän on urallaan tehnyt aina paljon. Aikuisten sarjoissa vielä lopullinen läpimurto maalintekijänä odottaa itseään. Kaikki merkit viittaavat siihen, että tulevana kautena sellaista olisi lupa odottaa.

KTP:n päävalmentaja Gummerus on mielissään uudesta tulokkaasta - Viivissä on paljon potentiaalia. Ei olisi mikään ihme, että hän olisi kauden päätyttyä arvostettu sarjan parhaaksi hyökkääjäksi. Odotan häneltä isoa panosta joukkueen hyväksi. En vain maalien muodossa, vaan myös tilanteiden luojana – toteaa Gummerus.

Kysyttäessä Viiviltä ajatuksia sopimuksen tekemisestä Kotkaan, hän kommentoi näin: - Olen iloinen tästä sopimuksesta ja mahdollisuudesta olla mukana joukkueessa, jossa on monia lahjakkaita nuoria pelaajia. Olosuhteet ja ympäristö luovat myös minulle mahdollisuudet kehittyä pelaajana.

Pelaajana haluan ottaa vastuuta ja kannustaa muita pelaajia hyviin suorituksiin. Henkilökohtaiset tavoitteeni tulevalle kaudelle ovat tehdä maaleja ja tuoda peli-iloa ja menestystä joukkueelle. –

Tervetuloa Kotkaan ja KTP:en Viivi!