FC KTP Kotka ry

Tiia Hirvonen siirtyy Kotkaan

FC KTP ja Tiia Hirvonen ovat solmineet 1+1 vuotisen sopimuksen. Hirvonen siirtyy Kotkaan Jyväskylästä. Keskikentällä tai hyökkäyksessä viihtyvä pelaaja tuo rutkasti kokemusta nuoreen kotkalaisjoukkueeseen.


Tiia Hirvonen siirtyy Kotkaan Jyväskylän Pallokerhon (JyPK) vahvuudesta. Hän on edustanut JyPK:iä kaudesta 2021 lähtien. Sitä ennen hän on edustanut kausina 2019–2020 Turun Palloseuraa (TPS), 2018 Pallokissoja ja Åland Unitedia sekä 2016–2017 Helsingin Jalkapalloklubia (HJK) sekä Pallokerho Keski-Uusimaata (PKKU) naisten sarjoissa.


Urallaan 30 Naisten Liiga ja 18 Ykkösen ottelua pelannut Hirvonen on erittäin mieluisa vahvistus joukkueeseemme – toteaa päävalmentaja Gummerus uudesta tulokkaastaan. Odotan Tiian tuovan joukkueeseen johtajuutta ja vastuunkantoa sekä esimerkkiä nuoremmilleen, toteaa Gummerus edelleen.


Näin Tiia Hirvonen kommentoi uunituoretta sopimustaan:


– Olen vakuuttunut KTP:n harjoitusolosuhteista ja ammattimaisesta toiminnasta. Joukkue on tavoitteellinen ja halukas menestymään. Pelikaudelta odotan joukkueen menestymistä ja pelillistä kehittymistä kauden aikana. Pyrin omalla toiminnallani edistämään seuran asettamia tavoitteita niin kentällä kuin kentän ulkopuolella. Nähdään Tolsalla!