FC KTP Kotka ry

Naisten joukkueen kauden toisesta harjoituspelistä tappio FC Honkaa vastaan

Kauden 2023 Liigan nelonen ja Ykkösen nelonen kohtasivat harjoitusottelussa Esport Areenassa. FC Honka oli parempi maalein 2-0(0-0).

Ottelu eteni vahvasti kotijoukkue Hongan komennossa. KTP antoi kuitenkin hyvän vastuksen ja onnistui erittäin hyvin puolustuspelaamisessaan. Joukkue pysyi tiiviinä ja onnistui pakottamaan Hongan vaikeisiin ratkaisuihin yrittäessään murtautua KTP:n selustaan.

KTP:n hyökkäyspelaaminen oli vaisuhkoa. Honka puolusti hyvin, eikä vieraat onnistuneet luomaan vaarallisia tilanteita kotijoukkueen maalille.

Pitkään ottelussa edettiin tasatilanteessa. Vasta aivan toisen puoliajan lopussa avautuivat maalihanat. 1-0 kulmasta ja 2-0 läpiajon päätteeksi.

Molemmat joukkueet olivat ohuella rosterilla liikkeellä. Poissaoloja oli erinäisten syiden vuoksi runsaasti sekä emännillä että vierailla. Kiitos Hongalle, että lainasivat maalivahdin KTP:lle. Maalivahtia KTP on etsinyt talvikauden aikana, mutta vielä ei ole onnistunut sellaista löytämään.

Lauantaisessa harjoitusottelussa oli hyvä tempo. Se palveli molempien joukkueiden valmistautumista kohti kautta. KTP:n peli oli hiukan parempaa, kuin viikko sitten PK-35 Vantaata vastaan.
Seuraavaksi KTP kohtaa Valtin harjoitusottelussa. Se pelataan Vuosaaressa Kartanon tekonurmella sunnuntaina 4.2.2024 klo 16.00.