Tulevaisuuden tähdet Tolsal!

Suomen miesten U21-maajoukkueen syksyn EM-karsintaottelut huipentuvat maanantaina 15.11. Kotkan Arto Tolsa Areenalla klo 18.30 Viroa vastaan pelattavaan otteluun! Palloliiton ja FC KTP:n yhdessä järjestämään tapahtumaan on myynnissä rajoitettu erä edullisia joukkuelippuja juniorijoukkueille.

80 euron hintainen joukkuelippu sisältää sisäänpääsyn 16 lapselle ja 4 aikuiselle, jonka lisäksi lipunoston yhteydessä on mahdollisuus hankkia haluamansa määrä lisälippuja, jotta koko joukkue pääsee varmasti seuraamaan tapahtumaa yhdessä. Joukkueliput ovat myynnissä 14.11. saakka. Joukkuelippuihin liittyvät tiedustelut ja varaukset tapahtuvat sähköpostitse osoitteesta: tomi.tolsa@fcktp.fi. Pikkuhuuhkajat on nähty edellisen kerran Kotkassa vuonna 2015, kun mm. Glen Kamaran ja Daniel O’Shaughnessyn tähdittämä Suomi voitti Venäjän maalein 2–0. Lämpimästi tervetuloa kannustamaan tulevaisuuden Huuhkajat voittoon myös Viroa vastaan!
Lipunmyynti (ei joukkueliput): Ottelun lipunmyynti on käynnissä!Arto Tolsa Areenan kapasiteetti on maaotteluissa noin 2500 katsojaa. Varmista paikkasi ajoissa ja hanki lippusi ennakkoon! Ennakkoliput Pikkuhuuhkajien Viro-otteluun ao. linkistä. bit.ly/U21_FINEST_LIPUT Huom! Tapahtumassa on maskisuositus! Lippujen hinnat ennakkoon alk. 15 € (aikuiset) / 5 € (alennusryhmät), portilta 20 € / 10 €.