ENNAKKO: Mikkeli Palloilijat Kotkaan lauantaina - Onko vuorossa avaus kotivoitoille?

Kauden toinen kotipeli on vuorossa lauantaina 25.7. kun Mikkelin Palloilijat saapuvat vieraaksi Kotkaan. Pelissä on edelleen käynnissä poikkeusjärjestelyt, joihin voit tutustua tästä: https://www.fcktp.fi/poikkeusjarjestelyt/

Joukkueet kohtasivat edellisen kerran Suomen Cupin lohkovaiheessa helmikuussa, jolloin KTP otti vakuuttavan 4-1 kotivoiton. MP-pelissä KTP oli jo varmistanut jatkopaikan cupittelussa ja joukkueen nuoret tähdet saivat paljon vastuuta. Maalilla Pyry Piirainen osoitti loistavia otteita ja näytti, että Anton Lepolalla on nälkäinen kilpailija ykkösveskarin paikasta.

KTP on aloittanut kauden vähintään kelvollisella tuloksella. Neljä peliä takana ja sarjasijoitus kolmantena, tasapisteissä sarjakakkonen EIF:n perässä. Oulu porskuttaa sarjakärjessä edelleen puhtaalla pelillä. KTP:lla on pohjilla nyt kolme nollapeliä. Jos joukkue onnistuu pysymään tappiottomalla tiellä lauantain 8.8 vieraspeliin asti (välissä nyt MP kotona, EIF vieraissa 1.8., MYPA kotona 5.8.) nähdään Oulussa tiukka peli, mahdollisesti jopa kärkitaisto, KTP:n ja AC Oulun välillä.

Kakkosesta Ykköseen noussut MP on kolmesta pelistä kerännyt kolme pistettä kahdesta tappiosta Jaroa ja Kokkolan Pallo-Veikkoja vastaan sekä voitosta AC Kajaania vastaan.

Viime kierroksella Miesten Ykkösen sosiaalisen median kanavissa kiertäneessä äänestyksessä Kierroksen maali-palkinnon pokannut Tuomas Ollila ennakoi, että ”Mikkeli tulee pelaamaan todella fyysistä peliä ja kyseessä on nälkäinen joukkue, joka haluaa pysyä Ykkösessä”. Ollilan mukaan MP tulee varmasti paremmin valmistautuneena Kotkaan kuin Suomen Cupin ottelussa. Samoilla linjoilla on viime pelissä Gnistania vastaan maalitilin avannut Zaka, joka uskoo, että myös MP:n linjojen välistä löytyy tilaa.

Kotijoukkueella ovat kaikki pelaajat kunnossa eikä kenelläkään ole pelikieltoja päällä, vierailla pelikiellossa on toppari Vincent Bikana.

Kaikki ainekset ovat siis kasassa kauden ensimmäiseen kotivoittoon, ei tarvitse kuin latoa palloa maaliin useammin kuin vastustaja. Lajin helppous viehättää. Tavataan Tolsal!

KTP- MP lauantaina 25.7. Klo 16 Arto Tolsa Areenalla. Pelissä on koronasta johtuvat poikkeusjärjestelyt, joihin kannattaa tutustua ennen paikalle saapumista helpottamaan omaa ottelupäivää https://www.fcktp.fi/poikkeusjarjestelyt/

Ottelun voit seurata myös Elisa Viihteen Sport-paketin kautta.